Kahve, pastane gibi yerlerde en fazla kullanılan malzemelerden bir tanesini şeker oluşturmaktadır. Beyaz şekerden kaçan müşteriler için ayrıca esmer şeker bulundurmakta müşteri memnuniyeti açısından önemli sayılmaktadır. Açıkta sunulan şekerlerin nem ve toz kapacağı düşünülürse burada devreye Stick Şeker (esmer) girmektedir. Kapalı ve muhafazalı olarak sunularak müşterinin uygun gramajlarda kullanmasını, nem nedeniyle açıkta kalan şekerin bozulmasını ve israf edilmesini, tek kullanımlık olmaları sayesinde de sağlıklı ürünler sunulmasını sağlamaktadırlar. Kahve ve pastane gibi alanlarda her masada mutlaka bulunması gereken önemli ürünlerdendir.
Sağlıklı ve Tanıtıcı
Tek kullanımlık ürünler daha çok sağladığı hijyenik özellikler nedeniyle tercih edilmektedir. Kişiye özeldir ve bir başkasının kullanma olasılığı yoktur. Tek kullanımlık Stick Şeker (esmer) sağlık kurallarını ön plana çıkarmasının yanı sıra işletmenin kurumsal kimliğini ortaya çıkarmada da son derece başarılı olmaktadır. Baskılı olarak üretilme ve kurumsal renkleri barındırmada ki özelliği sayesinde kurumun tanıtılmasında büyük faydalar sağlamaktadır. Bu özelliği nedeniyle sadece kahve ve pastane gibi yerlerde değil tüm işletmelerde tercih edilen bir ürün haline gelmektedir. Çünkü çay veya kahve ikram etmek kültürümüz gereğidir. Yanında sunulacak şekerin durumu ve baskısı ise kurumsal kimliğin ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Sağlık kurallarını ön planda tutan insanlar bu tür uygulamalardan son derece memnun olmaktadır. Müşteri memnuniyeti kurumsal kimliğin tanıtılmasında önemli derecelerin aşılmasını sağlamaktadır. Özellikle kişiye verilen bu basit tercih bile müşterinin firmayı tanıtmasına yardımcı olmaktadır.