Kasap kâğıdı et ve et çeşitlerinin sarılıp satışa sunulmasında kullanılan bir kağıt çeşididir. Kasap kağıdı, üretim yapısından dolayı avantajlı özelliklere sahiptir. Firmamız tarafından kaliteli ve makul fiyatlar ile kasap kağıdı üretimi yapılmaktadır.
Kasap (Et) Kağıdı Özellikleri
Etlerin hijyenik bir şekilde sarılması, kullanım aşamasına kadar hijyenik bir ortamda muhafaza edilmesi gerekmektedir. Kasap kağıdı öncelikle hijyenik bir kullanım sunar. Et ve çeşitlerinin paketlenmesi için oldukça uygundur. Et suyu akıtma yapabilir ve sarıldığı kağıt kalitesiz bir üretime sahipse ıslanıp yırtılabilir. Kasap kağıdı sıvı direnci olan bir yapıdadır ve sıvı geçirmez. Kalitesiz bir kağıtta et paketlenirken kağıt yırtılabilmektedir. Firmamız tarafından üretilen kasap kağıtlar kaliteli bir üretime sahiptir ve yırtılmaya karşı dayanıklıdır. Et sularına dayanabilir ve kağıdın ıslanması gibi bir durum söz konusu olmaz. Tercihe göre yağlı bir yapıda da üretimi yapılabilir. Kasap (et) kağıdı kaliteli üretimi ile paketlenme aşamasında ete yapışmaz. Kağıdın ete yapışmaması önemlidir. Paket açılırken de et kağıda yapışabilir ve bu istenilen bir durum değildir. Firmamız tarafından üretilen kasap kağıtlarının bir diğer özelliği de yapışmayan bir yapısının olmasıdır.
Kaliteli Üretim ve Çeşitlilik
Firmamız tarafından üretilen kasap kağıtları tercihe göre farklı renklerde satışa sunulmaktadır. Kasap kağıtlarının standart bir boyutu vardır fakat tercihe göre boyutlarında farklılıklar yapılabilir. Kasap et kağıtları kaliteli üretiminin yanında makul fiyatlar ile satılmaktadır.